Право на връщане и замяна / 14 ДНИ ПРАВО НА ВРЪЩАНЕ

1. ВРЪЩАНЕ НА СТОКИ В 14 ДНЕВЕН СРОК

Всяка стока, закупена от онлайн магазина на “ПЕРФЕКТ 2018” ЕООД може да бъде върната съгласно Европейското законодателство в 14 дневен период.

За да върнете / замените закупена стока онлайн:

 1. трябва да се уверите, че продуктът, който искате да върнете / замените, отговаря на правилата ни за връщане.
 2. да попълните формата за връщане по-долу в законовите 14 дни право на връщане.
 3. да заплатите транспортните разходи както и застраховка на стойността на уреда, когато използвате куриер (когато връщате лично в магазина не е необходимо).
 4. да изчакате потвърждение от наша страна, след което да изпратите стоката към нас.

2. ОБЩИ УСЛОВИЯ ЗА ВРЪЩАНЕ И ЗАМЯНА

 

 1. За да бъдат върнати обратно закупените продукти, задължително условие е те да бъдат в изряден търговски вид, без да са използвани и без да е нарушена целостта на опаковката.
 2. Да е придружен с оригинален финансов документ.
 3. Да не е бил използван.
 4. Да не е бил монтиран / разглобяван.
 5. Да не е повреден / счупен при транспорта

*ако се установи увреждане при транспорта се съставя протокол в присъствието на куриера. При липса на „застраховка при транспорт“ щетите са за сметка на купувача.

Паричните средства се изплащат обратно на купувача в 14 дневен срок от връщането на стоката по начина, по който е била извършена покупката първоначално.


  ВАЖНО

  “ПЕРФЕКТ 2018” ЕООД има право да откаже връщане на стока по чл. 55 ал. 4 от “Закона за защита на потребителите”, когато тя не отговаря на горе описаните условия. Фирмата има право на обезценка на стоката в размер на от 10% до 100% от нейната първоначална стойност, когато има щета. Същата се удостоверява с протокол в присъствието на клиента, а когато той отсъства, същият му се изпраща в писмен вид на електронната поща, посочена във “формуляр за връщане”.

  Call Now Button