Безплатен оглед

Безплатен оглед

Безплатният оглед се отнася за климатични системи в жилища, търговски и административни обекти в град София.

Оглед

Огледът се извършва от нашите техници в зависимост от естеството му – сложност на монтажа или затруднения при определянето на необходимата мощност на климатичната система или в случаите на много голямо или нестандартно помещение.

Нашите служители ще Ви помогнат да определите къде е най-подходящото място за монтаж на вътрешното и външното тяло на климатика. Ще Ви посъветват за мощността на климатика, необходим за климатизиране на конкретното помещение.

Огледът на място се заплаща 40 лева, но при поръчка, тази сума се приспада от цената на климатичната техника, т.е. ние Ви възстановяваме тези 40 лева.

ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД


  Кога задължително да поискате оглед?

  Огледът е задължителен в помещения със сложна форма П или Г-образни, при наличие на колони или други интериорни елементи, които биха затруднили въздушния поток на климатика.

  Оглед се налага и когато няма достъп за монтаж на външното тяло. Това обикновено се случва при липса на прозорци на стената, на която ще се монтира, когато жилището е на последен етаж и има скосени тавани и т.н. В тези случаи е важно да се прецени как ще протече монтажът- със стълби отвън или ще е необходимо да се наеме специализиран транспорт- автовишка, което би оскъпило услугата. Ако това не е уточнено до деня на монтажа е много вероятно той да бъде отложен, поради липса на достъп до мястото, където трябва да се монтира външното тяло. А това ненужно ще забави монтирането на климатика.

  Препоръчително е да се извърши оглед и когато става дума за много големи помещения – търговски площи, складове, заведения. При посещението на място най-лесно може да се прецени каква мощност е необходима за климатизацията на помещението и броят и видът на климатизаторите, необходими за целта.

  ЗАЯВЕТЕ ОГЛЕД


   Call Now Button