За нас

ЗА ПЕРФЕКТ 2018

„Перфект 2018″ ЕООД е фирма със седалище в град София. Дейността ни е насочена в сферата на климатичната техника. Работим с утвърдени марки климатична техника, доказали се във времето с качество и надеждност.Предлага продажба, монтаж и сервиз на битови климатици и мултисплит системи. Тясно специализирана е в обслужването и сервизирането на всякакви модели и марки климатици.Фирмата предлага широка гама от професионални услуги в сферата на отоплението и климатизацията.

КАКВО ЦЕЛИМ И ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ НАС

Наш постоянен стремеж винаги е бил високо качество на работа и високо ниво на компетентност. Нашата гордост, това е доволният клиент и същевременно нашата най-голяма визитка.

Ако търсите качество и професионализъм, Ви приветстваме. Вие ще намерите в наше лице един сигурен партньор, който винаги ще откликне когато имате нужда. Всичко, което продаваме, монтираме, проектираме и изграждаме отговаря на най-високите стандарти за качество, безопасност и екологосъобразност. Удовлетворението на клиентите е от първостепенно значение за нас и ние влагаме всички свои усилия, за да го постигнем.При нас ще намерите климатик,както за дома така и за вашия бизнес.

 

Насреща сме да изберем заедно най-подходящия климатик за вас.Ако се налага,ще ви посетим в удобно за вас време ,за да уточним на място всичко,което е нужно.

Безплатна доставка

При поръчка на стоки над 150лв. за гр. София

Връщане на стока

14 дни право на връщане.

Отворено

Понеделник – Петък: 9:00 – 17:00

НАШИЯТ ЕКИП

Нашият екип се състои от висококвалифицирани и отговорни хора. Всеки от тях е с голям опит във сферата на климатизацията и отоплението.

Пишете ни

Ако имате някакви въпроси, моля, не се колебайте да ни изпратите съобщение. Очаквайте отговор в рамките на 24 часа или възможно най-скоро след като получим съобщението Ви!

Call Now Button